Hoppa till sidans innehåll

Svenska Handbollförbundet


Regeringen meddelade under dagens (12 maj) pressträff att de nuvarande restriktionerna förlängs till den 1 juni och att viss anpassning av restriktionerna förväntas träda i kraft efter det.
 
Många frågor och osäkerhet är normalt inför alla förändringar, och så var det självklart även inför handbollens nya distriktsorganisation. Hur skulle det kunna genomföras, och bli levande på det sätt som alla önskar?
 
 
 
Idrottsföreningar och specialidrottsförbund kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för perioden 1 januari till 30 april 2021. Ansökningsperioden är öppen 7 maj till 19 maj kl 12.00.
 
 

599 lag anmälda

(2021-05-06 14:20)
599 lag har anmält deltagande i årets upplaga av Gjensidige USM. - Det känns skönt att kunna blicka framåt och jag vet att ungdomarna är lika taggade som jag på att få kliva in i hallarna och spela matcher igen, säger Niklas Axvallen, SHF.
 
 

Information om riksläger

(2021-05-05 09:45)
De fortsatta restriktionerna på grund av smittspridningen av coronaviruset gör att de närmast planerade rikslägren i beachhandboll och handboll ställs in.
 

SM-veckan ställs in

(2021-05-04 14:00)
Svenska Handbollförbundet har ännu inte beslutat att ställa in SM i beachhandboll som fram till idag var en del av SM-veckan. 
 
 
IK Sävehof har drabbats av en avstängning i den fjärde semifinalen mellan IK Sävehof och Höörs HK H65. Det är innebörden av ett beslut från Svenska Handbollförbundets disciplinnämnd (DN).
 
LÄSTIPS FRÅN LÄKARTIDNINGEN. De flesta idrottare kan återgå efter en veckas symtomfrihet.
 
Matrisen för uträkning av utbildningsersättning vid nationella övergångar har uppdaterats.
 
 

Våra sponsorer:

 

Sponsor logga

Företags logga

 

Smedjebackens energi

Norrbärke sparbank

Ludvika Elinstallation

 

logga Dahlström

 

 

logga dalaelektro

 

 

 

 

 

Övriga sponsorer:

Gränges Hyr-Kart AB

 

Anslagstavla!

Vi säljer dom poulära plastpåsarna (fryspåsar) 65kr, kontakta någon av våra ledare.

logo-bingolotto

Stöd Barkens Handsbollsförening genom att prenumerera på minst 1 lott, ett enkelt sätt att stödja föreningslivet plus att du också kan vinna pengar och priser.

Klicka här eller på bilden.

 

 

Postadress:
Barkens HF - Handboll
Kerstin Angberg-Morgarden, Högstensgatan 62
77750 Smedjebacken

Kontakt:
Tel: +46703388872
E-post: info@barkenshf.se

Se all info

 

 

logga