Hoppa till sidans innehåll

Svenska Handbollförbundet


Idrottsrörelsen påminns nu om att fortsätta följa allmänna råd och rekommendationer för att undvika smittspridning. Svenska Handbollförbundet uppmanar föreningar, aktiva och ledare att fortsätta ta ansvar för att minska smittspridning.
 
Den 1 september sände vi ett mycket välbesökt webbinarium om Framtidens Idrottshall. Här kan du se reprisen, om du av någon anledning missade livesändningen, vill se det igen eller dela webbinariet med någon.
 
Under förra veckan samlade Riksidrottsförbundet referensgruppen för fördelning av stöd och företrädare för samtliga specialidrottsförbund för att få inspel i det pågående arbetet med att analysera fördelningen av det tidigare krisstödet och...
 
Arbetsklädestillverkaren Fristads, som sedan 2017 är partner till Svenska Handbollsligan, har tagit steget in i en ny bransch och lanserat en outdoor-kollektion för den medvetne naturälskaren.
 
Den 27 september blåser bröderna Smailagic igång matchen mellan CSM Bucuresti-Rostov Don i DELO Champions League (damer). - Vi hoppas på en spännande och intensiv handbollsmatch och kommer att fokusera på att skapa en god atmosfär och flyt i spelet.
 
Efter en extra veckas vila ska OV Helsingborg inleda seriespelet hemma mot IFK Ystad. Vi tog ett snack med Anton Månsson och frågor han om de kan dra nytta av att vara sist ut bland de 15 lagen.
 
På söndagseftermiddagen avslutas premiäromgången i SHE. VästeråsIrsta HF och Kungälvs HK gör upp om två åtråvärda poäng. – Första matchen sätter en viss prägel på säsongen, säger hemmalagets stjärnspelare Frida Rosell.
 
Det är inte vilken seriepremiär som helst för Lugi HF på fredagskvällen. De vinröda gästas av fjolårets seriesegrare tillika lokalrivalen H65 Höör. – Vi har massor av respekt inför den här matchen, säger Emma Ejrup Navne inför Skånederbyt.
 
Helgen 19-20 september rullar Gjensidige USM 2020 igång. Först ut är de äldsta klasserna, flickor 18 (F18) och pojkar 18 (P18).
 
Hand the Ball rullar in den mjuka handbollbollen i klassrummet med nytt värdegrunds- och rörelseprojekt.
 
Såväl av Svenska Spel som den samlade tränarkåren är de utsedda som favoriterna till SM-guldet. Frågan är om IK Sävehof själva har motivationen som krävs för att jaga sin 15:e SM-titel. – Hungern finns där, absolut. Vi kommer gå all in i varje match,
 
Björn Eriksson ersätter avgående Henrik Mäkinen.
 
I morgon (17/9) spelas säsongens första match, men redan i kväll blir det fokus på SHE i Sportkanalen och på C More. Upptaktsträffen sänds nämligen 20.00.
 
IK Sävehofs damer är stora favoriter till SM-guldet i handboll. Det visar Svenska Spel Sport & Casinos odds som nu är släppta. Om oddssättarna får rätt blir det Partillelagets 14:e SM-guld un
 
Svenska Handbollförbundet skickar numera fakturor till föreningarna via mejl. Vi vill be föreningar att kontroller att fakturan kommit till rätt adress.
 

Våra sponsorer:

 

Sponsor logga

Företags logga

 

Smedjebackens energi

Norrbärke sparbank

Ludvika Elinstallation

 

logga Dahlström

 

 

logga dalaelektro

 

 

 

 

Övriga sponsorer:

Gränges Hyr-Kart AB och Maserfrakt

 

Anslagstavla!

Vi har kvar ett litet lager av dom poulära plastpåsarna (fryspåsar) 70kr, kontakta någon av våra ledare.

logo-bingolotto

Stöd Barkens Handsbollsförening genom att prenumerera på minst 1 lott, ett enkelt sätt att stödja föreningslivet plus att du också kan vinna pengar och priser.

Klicka här eller på bilden.

 

 

Postadress:
Barkens HF - Handboll
Kerstin Angberg-Morgarden, Högstensgatan 62
77750 Smedjebacken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kerstin.angberg.morgarden@telia.com

Se all info