Hoppa till sidans innehåll

RF-SISU Dalarna


Föräldrar är på många sätt en viktig del i idrotten, inte minst som tränare och ledare, men också som de personer som känner sitt barn bäst. Johan tar upp frågor som berör idrottsföräldrars och tränares beteende.
 
Föreningar och förbund kan fortfarande redovisa verksamhet.
 
Vi påminner om att ansökan till statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under våren 2020, ska vara redovisade senast den 25 augusti 2020.
 
Karin Torneklint kommer att berätta om vårt friidrottslandslag och hur hon arbetar med sitt ledarskap i en föränderlig grupp med fler olikheter än likheter. Truppens storlek varierar, grenarna varierar och de aktivas och ledarnas bakgrund varierar.
 
Från och med höstterminen är det på krav att redovisa föreningens LOK-stöd digitalt. Vi bjuder in till en utbildning i IdrottOnline, vi kommer att inrikta oss på digital LOK-stödsansökan och hantering av utbildningsaktiviteter via utbildningsmodul...
 
"Jag vill få dig som idrottar att inse att du duger som du är oavsett vad du presterar. Det är just det som gör att du kan och vill prestera ännu mer." Lena Birath
 
Kursen är en introduktion-, information- och inspirationskurs kring IdrottOnline Klubb Administration. Lär känna de grundläggande funktionerna i systemet och hur systemet hänger ihop.
 
En stor publik skulle ha kommit till Dalarna för att dansa. För idrottsföreningarna som vanligtvis arbetar under veckan betyder det att de går miste om en mycket stor inkomstkälla. Malungs IF är en av de föreningarna som drabbas hårt.
 

Extra årsstämma

(2020-07-15 06:00)
RF-SISU Dalarna kallar till extra årsstämma för likvidering av SISU Idrottsutbildarna Dalarna.
 

Rörelsebingo

(2020-07-13 06:05)
Rörelsesatsning i skolan hoppas att alla får en skön sommar med mycket rörelse. De bjuder oss på rörelsebingo.
 
- De föreningar som har evenemang i juli och augusti drabbas hårt och har inte haft möjlighet att söka kompensation från det första stödpaketet eftersom det var tidsbegränsat fram till den 30 juni.
 
RF-SISU Dalarna har semesterstängt från 6 juli, vi hälsar dig välkommen åter den 3 augusti. Om du behöver nå oss under sommaren, kontakta vår personal på jourtelefon.
 
Gemensamt för de aktiva är att de håller nationell eller internationell nivå i sina idrotter och åldersklasser. Men framförallt har de valt att satsa på sin idrott, och de gör det i Falun och Borlänge.
 
Idrottsrörelsen startades av män, för män och präglas fortfarande mycket av manliga normer och maktstrukturer. En jämställd idrott är en förutsättning för framgångsrik idrottsutveckling.
 
De flyttade ut sin verksamhet och genomförde pass ute, de använde sig av olika platser som redan fanns i deras omgivning t ex sportfältet, hinderbana, lekplats. Allt för att kunna hålla igång sin verksamhet.
 
12

Våra sponsorer:

 

Sponsor logga

Företags logga

 

Smedjebackens energi

Norrbärke sparbank

Ludvika Elinstallation

 

logga Dahlström

 

 

logga dalaelektro

 

 

 

Övriga sponsorer:

Gränges Hyr-Kart AB och Maserfrakt

 

Anslagstavla!

Vi säljer också dom poulära plastpåsarna (fryspåsar) 65kr, kontakta någon av våra ledare.

logo-bingolotto

Stöd Barkens Handsbollsförening genom att prenumerera på minst 1 lott, ett enkelt sätt att stödja föreningslivet plus att du också kan vinna pengar och priser.

Klicka här eller på bilden.

 

 

Postadress:
Barkens HF - Handboll
Kerstin Angberg-Morgarden, Högstensgatan 62
77750 Smedjebacken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kerstin.angberg.morgarden@telia.com

Se all info