Hoppa till sidans innehåll

RF-SISU Dalarna


Lättnader gällande bl a tävling, match och läger samt nya besked om publiktak, detta gäller från den 1 juni.
 
Projektstöd IF barn- och ungdomsidrott ska användas till särskilda insatser som ger långsiktig utveckling av barn- och ungdomsverksamheten i föreningarna.
 
Vi fokuserar på vilket ansvar du som invald i styrelsen har under ditt uppdrag gentemot föreningen.
 
Fonden ska bidrar till att sänka trösklarna och förbättra förutsättningarna så att barn och ungdomar ska kunna delta i idrottslig verksamhet på lika villkor.
 
Idrottsföreningar och specialidrottsförbund kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen. Kompensationsstödet gäller förluster under januari-april 2021.
 
Det är dags för föreningar och förbund att redovisa verksamhet, vi ser gärna att ni redovisar senast 18 juni.
 
Ledarutbildning för dig som ska vara idrottsledare på en sommaridrottsskola 2021.
 
Idrottsföreningar och specialidrottsförbund kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen.
 
RF-SISU Dalarna gratulerar IFB Faluns herrar till sitt sjätte SM-guld!
 
Aktiva i DSA Elit berättar om miljön - Dalarna är kanske det bästa eller ett av de bästa områden som finns för mountainbike i Sverige.
 
Folkhälsomyndigheten har beslutat om ändringar i de allmänna råden som möjliggör för barn och unga födda 2002 eller senare att delta i enstaka match eller tävling utomhus. Beslutet gäller från och med 28 april.
 
Syftet med detta stöd är att i största möjliga mån, men med respekt för de rekommendationer som finns, fortsätta med den dagliga idrottsverksamheten. Med andra ord att anpassa idrottsverksamhet till rådande omständigheter.
 

Sommaridrottsskola

(2021-04-26 06:16)
Nu är det kanske viktigare än någonsin att erbjuda barn och unga aktiviteter under sommaren. Vi hoppas att din idrottsförening vill bidra genom att genomföra någon form av sommaridrottsskola. Vi hjälper er gärna med upplägg och aktiviteter.
 
Med både kunskaper och arbetslivserfarenheter hoppas jag kunna bidra till att barn och ungdomar ökar sin rörelsekapacitet.
 
Utbildningen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline rörande medlemshantering och avgifter.
 
12

Våra sponsorer:

 

Sponsor logga

Företags logga

 

Smedjebackens energi

Norrbärke sparbank

Ludvika Elinstallation

 

logga Dahlström

 

 

logga dalaelektro

 

 

 

 

 

Övriga sponsorer:

Gränges Hyr-Kart AB

 

Anslagstavla!

Vi säljer dom poulära plastpåsarna (fryspåsar) 65kr, kontakta någon av våra ledare.

logo-bingolotto

Stöd Barkens Handsbollsförening genom att prenumerera på minst 1 lott, ett enkelt sätt att stödja föreningslivet plus att du också kan vinna pengar och priser.

Klicka här eller på bilden.

 

 

Postadress:
Barkens HF - Handboll
Kerstin Angberg-Morgarden, Högstensgatan 62
77750 Smedjebacken

Kontakt:
Tel: +46703388872
E-post: info@barkenshf.se

Se all info

 

 

logga