Hoppa till sidans innehåll

Upptaktsträff med smörgåstårta

19 AUG 2020 14:30
I går kväll genomförde vi uppstarten för nästa säsong med ett möte utomhus i skön sommarvärme, träningstider och annat diskuterades
  • Skapad: 19 AUG 2020 14:30

Ledarna i Barken slöt upp till mötet och de som inte kunde komma gick tyvärr miste om en smaskig bit smörgåstårta. Mötet var utomhus utanför det fina huset Grenanderskan där Knalin håller till med sitt kontor och fritidsenheten på kommunen.

Vi bestämde att vi ska köra igång säsongen i september när fotbollsäsongen är slut, men ett lag har redan börjat och det är våra F16 tjejer. Några lag smyger i gång med 1 gång i veckan och andra börjar inte förens den 24/9, annons kommer att sättas ut i Väsman Runt.

Vi återkommer med träningstiderna när vi fått dom beviljde av kommunen men det blir troligtvis i stort sett samma tider som förra året. Nytt för i år är att vi kommer att ha en Motionshandbollsträning för 04 or och äldre både tjejer och killar, tisdagar kl 19.00 till 20.30, det enda som krävs för att delta är att man betalar 100kr i medlemsavgift och att man kan tänka sig att stödja klubben genom att hjälpa till vid behov, ex i kiosken, sälja lotter eller fixa någon sponsor. Vi hoppas att många tjejer och killar nappar på detta.

Den 20 september kl 16.30 ska vi jobba fram en ny vision/mål dvs blicka framåt och jobba vidare med vårt värdegrundsarbete. Förlaget är att vi ska vara på Villa Gladtjärn, eller Vanbo Herrgård, fint ska det vara ;-)

Skribent: Karin Boström
E-post: Adressen Gömd

Våra sponsorer:

Dalarnas Försäkringsbolag.jpg

 

Sponsor logga

Företags logga

 

Smedjebackens energi

Norrbärke sparbank

Ludvika Elinstallation

 

logga Dahlström

 

 

logga dalaelektro

 

 

 

 

 

Övriga sponsorer:

Gränges Hyr-Kart AB

 

Anslagstavla!

Vi säljer dom poulära plastpåsarna (fryspåsar) 65kr, kontakta någon av våra ledare.

logo-bingolotto

Stöd Barkens Handsbollsförening genom att prenumerera på minst 1 lott, ett enkelt sätt att stödja föreningslivet plus att du också kan vinna pengar och priser.

Klicka här eller på bilden.

 

 

Postadress:
Barkens HF - Handboll
Kerstin Angberg-Morgarden, Högstensgatan 62
77750 Smedjebacken

Kontakt:
Tel: +46703388872
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

logga

Bärkehus logga.jpg+

Midroc.png

Afry.pngSpendrups.png