Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dalakraft Sponsor

Jippi, vi är sponsrade av Dalakraft!

30 APR 2020 09:17
Häromdagen fick vi besked att vi blir sponsrade med 7000 kr från Dalakraft. Det är mycket pengar för en liten förening med stora utgifter. Ett stort tack till elbolaget som stöttar barn och ungdomsidrotten!
  • Uppdaterad: 30 APR 2020 09:17

Det finns många hål att stoppa pengarna i, bla har vi vår policy kring resor som gör att det kostnaderna rinner i väg, vi vill att våra barn och ungdomar ska vara och känna sig trygga i vår verksamhet. Vi vill hålla nere kostnaderna så att alla barn och ungdomar har råd att spela handboll långt upp i tonåren. 

Vi törs nog påstå att vi är den förening i Smedjebacken som är lägst medlems- och spelaravgift, ändå gör vi inte avkall på kvalitén. Våra ledare ska vara utbildade och erbjuds utbildningar varje år för att höja sin kompetens. Utbildning kostar men är värd varje krona. 

Inför nästa år hoppas vi kunna köpa in fler mål till Smedjehallen och Bergahallen samt få nya linjer så vi kan börja med kortplansspel, som blir steget efter minihandbollen. Allt för att anpassa spelet för barnen och deras förutsättningar.

Lite kuriosa
För att få ihop 7000 kr måste vi sälja 140 Newbody baket, eller 100 paket plastpåsar, som vi för övrigt har kvar om någon vill köpa? Våra intäkter till klubben är försäljning i kiosken, Newbody, platstpåsar, Bergakul, Svenska spel, och Folkspel, (de som prenumenerar på Bingolotter i vårt namn och köper kalenderar till Jul, år sålde vi även bingolotter till uppestittarkvällen, det gick väldigt bra). Det ska finansiera admin avgifter till förbundet, anmälningsavgift till serier, nya bollar, matchkläder, overaller till tränare, utbildningar, bussresor till matcher, 

Skribent: Karin Boström
Epost: Adressen Gömd

Våra sponsorer:

 

Sponsor logga

Företags logga

 

Smedjebackens energi

Norrbärke sparbank

Ludvika Elinstallation

 

logga Dahlström

 

 

logga dalaelektro

 

 

 

 

Övriga sponsorer:

Gränges Hyr-Kart AB och Maserfrakt

 

Anslagstavla!

Vi har kvar ett litet lager av dom poulära plastpåsarna (fryspåsar) 70kr, kontakta någon av våra ledare.

logo-bingolotto

Stöd Barkens Handsbollsförening genom att prenumerera på minst 1 lott, ett enkelt sätt att stödja föreningslivet plus att du också kan vinna pengar och priser.

Klicka här eller på bilden.

 

 

Postadress:
Barkens HF - Handboll
Kerstin Angberg-Morgarden, Högstensgatan 62
77750 Smedjebacken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info