Hoppa till sidans innehåll

Inomhusträning på G?

27 JAN 2021 17:36
Det är säkert många som undrar hur vi tänker kring träning inomhus nu när våra hallar öppnar igen för barnverksamhet, här kommer lite information.
  • Uppdaterad: 27 JAN 2021 17:36

Allt seriespel är inställt för säsongen, ev kan det bli någon träningsmatch i slutet av säsongen om läget förbättras och smittan minskar betydlgt. Träningen kan återupptas men med många regler att ta hänsyn till. Vi måste också ta hänsyn till våra ideella ledare och respektera att alla inte vill utsätta sig för en ökad smittorisk genom att att öppna upp för träning inomhus, några lag har valt att pausa.

Vi hänvisar därför alla som vill börja spela handboll igen att ta kontakt med era tränare i laget och stämma av vad som gäller. I dagsläget ser det ut så här:

Fl 16 börjar med att träffas i hallen i morgon torsdag för att prata igenom situationen som råder, köra lite träning och efter det se vad alla tycker om att köra vidare veckan därpå.

P 12 och F 12, kommer att starta upp i morgon torsdag och kommer att träna på vanliga tiderna tisdagar och torsdagar.

P 10 och F 10 tar pausar helt och startar upp till hösten igen.

P 8 och F 8 kan ev köra igång igen inomhus om det finns föräldrar som kan tänka sig att hålla igång träningen? Kontakta i så fall Knalin 070-6645460. Ev kan vi tänka oss att ha utomhusaktiviteter i stället? 

P 6 och F 6 Våra yngsta tar troligvis också paus och återkommer i höst i stället, kolla för säkerhetsskulle med Mikaela eller Elin.

Detta gäller vid träning inomhus:

Vi kommer mest att träna indivuell teknik, styrka och kondition. Vi undviker övningar med långvarig kroppskontakt. Vi går bara till träningen om vi är helt friska och symtomfria. Inga åskådare inomhus, hämta och lämna utomhus. Barnen ska komma ombytta och inte uppehålla sig i korridorerna, gå direkt in i hallen när tiden börjar. Var noga med vattenflaskor så de inte förväxlas och ta med dem påfyllda till hallen. I övrigt gäller som vanligt: Tvätta händerna ofta, håll avstånd, läs och följ anslag i lokalerna. Om någon i hushållet har bekräftad/misstänkt smitta stannar man hemma. Det är naturligtvis upp till var och en om man vill vara med.

Skribent: Karin Boström
E-post: Adressen Gömd

Våra sponsorer:

 

Sponsor logga

Företags logga

 

Smedjebackens energi

Norrbärke sparbank

Ludvika Elinstallation

 

logga Dahlström

 

 

logga dalaelektro

 

 

 

 

 

Övriga sponsorer:

Gränges Hyr-Kart AB

 

Anslagstavla!

Vi säljer dom poulära plastpåsarna (fryspåsar) 65kr, kontakta någon av våra ledare.

logo-bingolotto

Stöd Barkens Handsbollsförening genom att prenumerera på minst 1 lott, ett enkelt sätt att stödja föreningslivet plus att du också kan vinna pengar och priser.

Klicka här eller på bilden.

 

 

Postadress:
Barkens HF - Handboll
Kerstin Angberg-Morgarden, Högstensgatan 62
77750 Smedjebacken

Kontakt:
Tel: +46703388872
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

logga

Bärkehus logga.jpg+

Midroc.png

Afry.pngSpendrups.png