Hoppa till sidans innehåll
Avslutning 2014

Vill du stödja handbollen?

14 JAN 2016 15:46
Ett enkelt sätt att stödja handbollen i Smedjebacken är att bli medlem i vår klubb, det kostar endast 100kr, pengarna sätts in på vårt BG 5487-5216, ansökan skickar man in via hemsidan se länken här nedan.
  • Skapad: 14 JAN 2016 15:46

Under rubriken Föreningen finns medlemsansökan eller klicka här, om man är aktiv i något lag så tillkommer en spelaravgift från 200kr upp till 500kr för de äldsta.

Att annat sätt att stödja vår verksamhet är att köpa Fryspåsar 60kr/förpackning, Dalaslanten www.ettfyfaldigtleve.se/dalaslanten, fina vantar, mössor och mycket annat finns att köpa. Eller handla i vår kiosk på hemmamatcher, numera kan man tom swisha när man köper fika, så slipper man ha kontanter med sig.

Vi vill gärna ha fler sponsorer, vill du hjälpa oss att hitta sponsorer får du gärna kontakta vår ordförande Kerstin så berättar hon hur det går till.

Vi har ökade kostnader bla pga av fler och längre resor, deltagande i USM mm som tyvärr tär på vår klubbkassa, pga viss ledarbrist har vi också tappat medlemmar då vi inte har kunnat erbjuda lag att spela i, vilket är väldigt tråkigt. Vet ni någon som skulle vilja bli tränare/ledare i vår förening så kontakta undertecknad, Knalin.

Skribent: Karin Boström
E-post: This is a mailto link

Våra sponsorer:

Dalarnas Försäkringsbolag.jpg

 

Sponsor logga

Företags logga

 

Smedjebackens energi

Norrbärke sparbank

Ludvika Elinstallation

 

logga Dahlström

 

 

logga dalaelektro

 

 

 

 

 

Övriga sponsorer:

Gränges Hyr-Kart AB

 

Anslagstavla!

Vi säljer dom poulära plastpåsarna (fryspåsar) 65kr, kontakta någon av våra ledare.

logo-bingolotto

Stöd Barkens Handsbollsförening genom att prenumerera på minst 1 lott, ett enkelt sätt att stödja föreningslivet plus att du också kan vinna pengar och priser.

Klicka här eller på bilden.

 

 

Postadress:
Barkens HF - Handboll
Kerstin Angberg-Morgarden, Högstensgatan 62
77750 Smedjebacken

Kontakt:
Tel: +46703388872
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

logga

Bärkehus logga.jpg+

Midroc.png

Afry.pngSpendrups.png